maya-lin-northwest-elevation-2017.jpg

LG HEADQUARTERS

englewood cliffs, new jersey

HOK’s design for the new LG Headquarters building creates a sustainable building for the town of Englewood Cliffs and the state of New Jersey, while protecting the iconic vistas and integrity of the Palisades Park. The 360,000 SF LEED Platinum corporate campus will double LG’s local employment and create thousands of construction jobs.

BüroEhring is working closely with curtain wall fabricator Frener & Reifer on the central part of the elongated building’s custom glass and steel curtain wall and skylight system. BE is providing thermal and condensation risk analysis for the curtain wall and skylights, in order to meet the building’s strict sustainability and envelope performance requirements.

 


 

LOCATION: Englewood Cliffs, New Jersey

ARCHITECT: HOK

TYPE: Office

Square Footage: > 360,000 SF

PROJECT STATUS: Under Construction

*Images courtesy of HOK.